Trondheim Dampfjærrenseri – Norges eldste spesialrenseri for dun og fjær.

forsidebarn2
Ved Trondheim Dampfjærrenseri har vi damprenset dundyner og puter siden 1954. Dyner og puter er vaskbare, men med jevne mellomrom må trekket av og dunen renses direkte for at resultatet skal bli tilfredsstillende. Dette kan kun vi gjøre, da vi er landets eneste gjenlevende renseri for dun og fjær.

Fra hele landet får vi tilsendt dundyner og puter som vi vedlikeholder og resirkulerer til nye. Vi vet hva gode dundyner og puter skal inneholde, og vi gir deg gjerne råd og veiledning dersom du har spørsmål. Mange har gamle dundyner og dunputer liggende på loftet, i kjelleren eller på hytta som nå har klappet sammen og virker ubrukelige. Imidlertid kan disse bli så gode som nye igjen etter rensing hos oss, og samtidig er det miljøvennlig. Dun er et svært hardfør materiale, som det som oftest lønner seg å ta vare på fremfor å kaste og erstatte. Er det nødvendig å skifte trekket på dynen eller puten din gjør vi det også.

Vi selger også egenproduserte dundyner og dunputer, gjennom vår nettside dynefabrikken.no

Her på hjemmesiden vår ligger informasjon om priser og prosesser for rens og fornying av dundyner og dunputer. Spørsmål svarer vi svært gjerne på over telefon eller e-mail.

Trondheim Dampfjærrenseri
Tlf 72 90 04 30
info@dunrens.no

Les denne artikkelen fra Aftenposten:

 URENT SPILL I DYNEBRANSJEN!