Reparasjon av dyner og puter

Vi kan reparere dynen eller puten din om du kommer ut for et uhell. Du trenger svært sjelden å måtte kaste produktene, selv om du skulle være riktig så uheldig. Ta gjerne kontakt med oss på email eller på telefon og beskriv problemet, og så skal vi finne en løsning.

Dersom du søler på dynene eller putene kan du først prøve å vaske dem. Her er våre instruksjoner. Puter går vanligvis greit å vaske i maskinen hjemme, men dyner er normalt for store. De fleste vaskerier har nå dunprogrammer på maskinene sine.

Hvis du har sølt på dynene eller putene og ser at flekkene ikke vil komme av i vask kan vi skifte trekket for deg. Trenger dunen inni produktet en rens kan vi som det eneste gjenlevende spesialrenseriet for dun og fjær gjøre det for deg også. Blir det hull på trekket til dynene eller putene kan vi skifte trekk da også, og har det forsvunnet mye dun kan vi etterfylle.

Dersom det går hull på dynene eller putene anbefaler vi at du lar være å bruke produktet inntil vi har fått reparert det for deg, så ikke hullet blir større og dunen forsvinner.